Jabra Engage 65 Convertible

Med ørekrok og ørebøyle

Varenr: 9555-553-111
Alt. varenr: 9555-553-111
BeskrivelseAlternativerSupport
Beskrivelse

Jabra Engage 65 Convertible leverer lyd og sikkerhet i toppklasse når du skal snakke via din fasttelefon eller softphone på din datamaskin, og du får en trådløs rekkevidde på opptil 100 m.

 

Design
Basen til Jabra Engage 65 Convertible er bygget med knapper for å besvare og avslutte samtaler, samt mulighet til å dempe mikrofon. Samme funksjoner finnes på selve headsettet, hvor det også er mulig å justere volumet.


 

Jabra Engage 65 Convertible leveres med hodebøyle og hviler behagelig på ørene med sin pute i kunstskinn. Det er også mulig å kjøpe nakkebøyle som ekstrautstyr.
På spissen av mikrofonen sitter en liten innbygget Busylight som signaliserer til omgivelsene at du er opptatt.

 

Bygget for å bli brukt
På Jabra Engage 65 Convertible får du opp til 13 timers tale for å klare en hel arbeidsdag. Har du glemt å sette settet til lading dagen før, kan du raskt få det i gang. 40% av batteriet lader på bare 30 min. og 80% på en time. En full lading tar ca. 90 min.

 

Lang rekkevidde
Du får også fri bevegelighet med Jabra Engage 65 Convertible som har en rekkevidde på opptil 100 m. og med DECT-sikkerhetsnivå C får du 256-biters AES-kryptering med 128-biters godkjenningsstandard. Dette gjør Jabra Engage til et av de mest sikre hodesettene på markedet.

 

Klar lyd
Med Jabra Engage 65 Convertible vil både du og den du snakker med å oppleve en tydelig samtale. Mikrofonen er retningsbasert, som betyr at den fokuserer på din tale og filtrerer bort bakgrunnsstøy. Engage 65 benytter innebygget programvare for å sørge for at lydnivået i høyttaleren forblir det samme i løpet av dagen, noe som forhindrer stress som følge av lydvariasjoner.

 

Tilkobling og kompatibilitet
Jabra Engage 65 Convertible kan kobles til din PC eller Mac via USB, og din fasttelefon kan kobles til med standard RJ9-kontakt. Hvis telefonen støtter EHS (Electronic Hook Switch), kan du kjøpe elektronisk rørløfter, som gir deg mulighet til å svare på og avslutte samtaler på headsettet.


Jabra Engage 65 Convertible er sertifisert til Skype for Business samt Skype for Business Open Office. I tillegg er det også kompatibelt med blant annet Cisco Jabber og Unify.

 

- Mono hodesett
- Kobles til PC og fasttelefon
- Hodesett veier kun 18 g.
- Opp til 13 timers taletid
- Opp til 52 timers standby
- Full oppladning på ca. 90 min.
  (40% ladning på kun 30 min.)
- Innebygget Busylight i mikrofon
- Certified for Skype for Business

- Hodebøyle og nakkebøyle tilgjengelig som ekstrautstyr

Alternativer
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.