Jabra Engage 65 Duo

Med hodebøyle

Varenr: 9559-553-111
Alt. varenr: 9559-553-111
BeskrivelseAlternativerSupport
Beskrivelse

Jabra Engage 65 Stereo er et hodesett som er designet for å gi deg trådløs frihet når du ringer på fasttelefon og PC. Hodesettet bruker DECT-teknologi, som har en rekkevidde på opptil 150m.

 

Intuitiv operasjon

På forsiden av ladestasjonen kan du enkelt svare og avslutte et anrop. Du har også muligheten til å dempe under en samtale, for eksempel hvis du bare spør en kollega om noe. De samme funksjonene er også tilgjengelige på hodesettet, slik at du kan betjene den hvis du er borte fra kontoret(svar og slutt på anrop på fasttelefon kan kreve ekstrautstyr).
Jabra Engage 65 Stereo er utstyrt med en solid hodebøyle og de to høyttalerne har puter i komfortabelt plastlær som gjør det behagelig å bruke selv i lange perioder. Mikrofonen er også utstyrt med innebygd Busylight, som indikerer at du er opptatt under en samtale slik at du ikke blir forstyrret.

 

Hodesett for lange arbeidsdager

Jabra Engage 65 Stereo leverer opptil 13 timers taletid på en lading. Hvis du møter en morgen og finner ut at du har glemt å sette hodetelefonen i ladestasjonen, kan batteriet lades til 40% på 30 min.. En full lading vil ta ca 90 min.

 

Bare gå en tur

Med Jabra Engage 65 Stereo kan du fritt gå bort fra rommet ditt under en samtale. DECT-headsettet har en rekkevidde på opptil 150 meter, slik at du enkelt kan hente en kopp kaffe uten å gå på kompromiss med kvaliteten på samtalen.
Med 256-biters AES-kryptering og 128-bits sikkerhetsautentisering er Jabra Engage 65 et av de sikreste headsettløsninger du finner på markedet.

 

Høyeste lydkvalitet

Jabra Engage 65 Stereo gir deg god lyd og med høyttalere for begge ører, får du bedre fokus på samtalen. Hodesettet har innebygd programvare som holder lydnivået konstant for brukeren gjennom dagen, noe som forhindrer forstyrrelser som kan forårsake stress.
Den du snakker med, vil også oppleve en klar lyd, da Jabra Engage 65 mikrofonen kommer inn og filtrerer bakgrunnsstøy fra stemmen din. Herved blir kunden ikke irritert av folk som snakker rundt deg i rommet.

 

Softphone og fasttelefon

Via USB kan du koble Jabra Engage 65 til datamaskinen. Med standard RJ9-kontakter kan du koble basen til fasttelefonen din, og det er også mulighet til å sette opp elektronisk hook switch (valgfritt) hvis telefonen støtter den.

Jabra Engage 65 Stereo er kompatibel med de ledende softphone-løsningene på markedet og kan brukes blant annet av Avava, Cisco, Microsoft og Unify. Hodesettet er også sertifisert for Skype for Business Open Office.

 

- Stereohodetelefoner
- Koble til PC og fasttelefon
- Hodesettet veier bare 83 g.
- Opptil 13 timer taletid
- Opptil 52 timer standby
- Full lading på ca. 90 min.   (40% lading på bare 30 min.)

Alternativer
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.